Nettselskapet endrer navn til Føie

Mot slutten av 2021 bytter Ringerikskraft Nett navn til Føie. Årsaken til navneendringen er et nytt myndighetskrav der nettselskap i et energikonsern ikke lenger kan ha samme eller lignende navn som morselskapet og annen konkurranseutsatt virksomhet i konsernet.

Nettjenester

Ringerikskraft Nett tilbyr flere ulike nettjenester. Skal du bygge nytt hus eller gjøre endringer som krever forsterkning av det elektriske anlegget? Vil du varsle om trær som vokser nær strømlinjer eller ønsker tilbud på å fjerne mast og grave strømkabel inn til huset? Ta kontakt med oss i dag!

Kundeservice

Vi hjelper deg gjerne med det du lurer på. Har du spørsmål om kapasitet til å lade elbil, ønsker du å bli plusskunde eller lurer på hva du skal gjøre når du flytter? Søk i ofte stilte spørsmål eller kontakt oss!

Helikopterbefaring av strømlinjer

Uke 42 og 43 skal Ringerikskraft Nett gjennomføre sin årlige kontroll av hele høyspentnettet i Ringerike, Hole og Nore med helikopter. Helikopteret vil fly i lav høyde og med lav fart over linjene.

Lær mer

Ringerikskraft Nett blir Føie

I desember 2021 bytter Ringerikskraft Nett navn til Føie. Årsaken til navneendringen er et nytt myndighetskrav der nettselskap i et energikonsern ikke lenger kan ha samme eller lignende navn som morselskapet og annen virksomhet i konsernet.

Lær mer

Nore Energi + Ringerikskraft

Siden april 2020 er Nore Energi en del av Ringerikskraft. Vi jobber oss stadig tettere sammen for å tilby gode energitjenester til alle kundene våre enten de er lokalisert i Nore eller Ringerike og Hole. Det første steget er tatt og vi er nå på felles websider. I denne saken ønsker vi å gjøre deg som er ny på Ringerikskraftnett.no litt mer kjent med hvor du finner nyttig informasjon.

Lær mer
BLOGG
9. oktober 2019

Kan smartere strømbruk gi lavere nettleie?

Da strømmen så smått begynte å komme til privathjem på begynnelsen av 1900-tallet bestilte de fleste ei pære på kjøkkenet, og det var det. Det er vanskelig å forestille seg i dag som strømmen er en så vesentlig og nødvendig del av hverdagen vår - det er svært lite vi gjør som ikke er avhengig av strøm.

Lær mer Se flere blogginnlegg