Ta kontakt med oss i dag!"> Ta kontakt med oss i dag!" />

Ringerikskraft Nett tilbyr flere ulike nettjenester. Skal du bygge nytt hus eller gjøre endringer som krever forsterkning av det elektriske anlegget? Vil du varsle om trær som vokser nær strømlinjer eller ønsker tilbud på å fjerne mast og grave strømkabel inn til huset? Ta kontakt med oss i dag!

Tilknytning og endring av eksisterende anlegg

Skal du bygge et nytt hus eller gjøre endringer hjemme som krever forsterkning av ditt elektriske anlegg? På bakgrunn av melding fra din godkjente elinstallatør (elektrikerfirma) vil nettselskapet gi et tilbud på jobben som skal utføres enten det er tilknytning eller forsterkning.

Har du spørsmål eller ønsker et prisestimat på forhånd, så kan du fylle ut skjemaet nedenfor, og en av saksbehandlerne våre vil ta kontakt med deg så raskt som mulig. Husk at kostnader til installatør kommer i tillegg.

Les mer om endring og tilknytning

Trefelling

Har du noen trær nære en eller flere strømledninger? Hvis det er fare for at ledningsnettet kan bli skadet, hjelper vi deg med trefelling. Alle henvendelser vil bli vurdert individuelt, og hvis nødvendig kommer vi på befaring. Da ser vi med én gang om vi trenger å felle trær for å sikre ledningsnettet vårt. Vi dekker kostnaden hvis vi mener at trefelling er nødvendig, ellers må du som kunde selv betale. Vurdering og befaring av saken din er alltid gratis

Bestill befaring

En saksbehandler fra oss vil ta kontakt med deg kort tid etter at forespørselen din er mottatt for å avtale befaringstidspunkt.

Fjerning av mast

Ønsker du å grave ned strømkabelen inn til huset ditt og få fjernet en eller flere master? Vi kan hjelpe deg med å utføre dette. Hvis du vil gjøre endringer, som ikke er nødvendig for nettets sikkerhet, er det du som kunde som må betale for jobben. Du kan når som helst ta kontakt for med oss for å bestille fjerning av mast eller for å få mer informasjon. 

Bestill fjerning av mast

Har du sett en mast du mener er i dårlig stand og burde byttes? Bruk gjerne skjemaet nedenfor for å gi oss beskjed, så følger vi opp saken. 

Kabelpåvisning

Skal du gå i gang med gravearbeid? Kabelpåvisning av strømkabler eid av Ringerikskraft Nett er kostnadsfritt, og blir utført av Geomatikk på vegne av oss. Ring dem på 09146 for å gjøre en avtale hvis du bor i Ringerike og Hole.

Hvis du bor i Nore området så ringer du 32 74 50 60 for og gjøre en avtale. 

Hvorfor er det viktig med kabelpåvisning før graving?
  • Å grave av spenningsførende strømkabler er farlig for de som graver og for de som er i nærheten. 
  • En graveskade medfører som regel strømbrudd for kunder. I verste fall kan et stort antall kunder bli omfattet og reparasjonen kan ta mange timer. 
  • Graveskader på kabler i tilfeller hvor det ikke er bestilt påvisning kan medføre erstatningskrav på flere hundre tusen kroner. 

Byggestrøm Nore

Skal du bestille byggestrøm i Nore-området? 
Ringerikskraft Nett avdeling Nore (tidligere Nore Energi) leverer alt av midlertidig strøm til små og store prosjekter. For deg som kunde er det enkelt - fyll ut skjemaet under og send det til:
firmapost@nore-energi.no

Skjema bestilling

NB! Bestillingene for byggestrøm gjelder kun for Nore. I Ringerike og Hole leverer ikke nettselskapet byggestrøm.

Priser byggestrøm: 

Opp- og nedkobling                 6 250,-
Kasseleie inntill 2 år                  1 500,-/år
Kasseleie etter 2 år                   4 000,-/år

Alle priser er oppgitt inkl. mva. 

Kostnader for nettleie og strømforbruk vil komme i tillegg. 

Fiber

I Ringerikskraft Nett jobber vi ikke direkte med bredbånd- og fibertilknytninger. Derimot er det mulig for teleaktører å etablere og drifte fiberanlegg i våre eksisterende luftledninger. For de teleaktører som dette kan være aktuelt for har vi laget en instruks som forteller mer om hvordan dette fungerer. 

Instruks for bygging og drift av fiberanlegg

Henvendelser fra teleaktører gjeldende fremføring av fiber kan sendes til rknfiber@ringerikskraft.no 

Forespørsler

Har du spørsmål om tilknytning, vil ha hjelp til trefelling eller få fjernet en mast? Fyll ut skjemaet og en av saksbehandlerne våre vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.

Hei, det ser ut til at du bruker Internet Explorer. Denne nettleseren blir ikke lenger støttet av Microsoft, og du kan oppleve at noen elementer på denne siden ikke oppfører seg helt som det skal. Vi anbefaler at du laster ned en moderne nettleser for en bedre opplevelse og økt sikkerhet.